Головна Новини День працівника освіти Салтівського району

День працівника освіти Салтівського району

День працівника освіти відзначила педагогічна спільнота Салтівського району. На свято до освітян завітали почесні гості: міський голова Харкова Ігор Терехов, директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко, голова Адміністрації Салтівського району Олексій Топчій.

Розпочався захід із хвилини мовчання, якою присутні вшанували світлу пам’ять випускників закладів освіти району, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

З нагоди свята до присутніх звернувся міський голова Харкова, який привітав педагогічних працівників з їх професійним днем, а кращих педагогів урочисто нагородив Подяками та Грамотами. Ігор Олександрович подякував освітянам за незламність, силу духу та побажав натхнення у подальшій праці. Окрім того, Подяками Голови Адміністрації Салтівського району Олексія Топчія нагороджено педагогічних працівників, які відзначилися високим професіоналізмом, творчими здобутками у справі навчання і виховання молодого покоління.

Концертна програма заходу складалася із творчих номерів єднання, педагогів, батьків, учнів закладів освіти району, які об’єдналися спільними цілями і прагненнями. Педагоги виконали гімн освітян Салтівського району, в якому висловили і слова болю, і сподівань, і мрій:

Наш рідний дім, наш Салтівський район,

Усе життя пов’язане з тобою,

Всі дітлахи повернуться до школи,

Щоб знову обійнятися з тобою!

Схожі новини