Головна Новини Районна зустріч лідерів Учнівського самоврядування

Районна зустріч лідерів Учнівського самоврядування

 

 

21 вересня на платформі ZOOM відбулася зустріч лідерів Учнівського самоврядування закладів освіти Салтівського району. Перше засідання у новому навчальному році для старшокласників провела методистка центру освітніх технологій Уляна Тимчук.

У ході зустрічі було обговорено стратегію роботи районного Учнівського самоврядування, зокрема, співпрацю з організацією «Пласт», заплановано молодіжні акції та проєкти. До конференції долучилася також Орися Сідляр, майстриня педагогіки та психології, яка поспілкувалася зі школярами про лідера та лідерство.

Варто додати, що тема, над якою працюватиме районне Учнівське самоврядування у 2023-2024 навчальному році, торкається розвитку у школярів «soft skills», а саме навичок комунікації, критичного мислення, командної роботи, позитивного мислення. Усі зустрічі, тренінги, проєкти та завдання плануватимуться відповідно до цієї теми.

Вдалого старту молодим лідерам наших закладів освіти! Віримо, що виховання молоді – найкращий шлях до успішного розвитку нашого суспільства.

Схожі новини