Головна Новини Засідання Батьківського ради

Засідання Батьківського ради

21 вересня, вперше у новому навчальному році, пройшло засідання Батьківської ради Салтівського району. Зі вступним словом до присутніх звернулася начальник Управління освіти району Лариса Карпова, яка представила основні результати роботи освітянської галузі у 2022-2023 навчальному році. «Співпраця між усіма учасниками освітнього процесу – учителів, учнів, адміністрації та батьків – наріжний камінь, який допоможе досягти всіх інших результатів; тільки так ми можливо втілити головну мету: змінити освітнє середовище, впровадити навчання для життя», – зазначила Лариса Георгіївна.

Опісля, згідно плану проведення засідання, відбулися вибори голови Батьківської ради. Шляхом голосування головою обрано Марію Огульчанську, голову Батьківської ради Харківської гімназії №19.

Зазначимо, що Батьківська рада Салтівського району міста Харкова – колегіальний дорадчий орган при Управлінні освіти, який створений для забезпечення взаємодії батьківської громадськості з органами місцевого самоврядування  з метою врахування потреб та інтересів мешканців району, захисту їх прав при формуванні та реалізації політики  в галузі освіти.

Дякуємо Батьківській раді за співпрацю! Бажаємо успішної роботи у новому навчальному році!

Схожі новини