Головна Новини ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Бібліотеки в Україні завжди були центрами знань і освіти, але в умовах війни їхня роль значно зросла. Сьогодні вони є осередками збереження національної пам’яті, розвитку інформаційної грамотності, наукових досліджень, а також надають підтримку громадянам, зокрема психологічну.

В умовах воєнного стану шкільні бібліотеки Салтівського району прийняли спільне рішення – продовжувати працювати для своїх читачів. Утвердження громадянських цінностей, виховання почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції є одним із найважливіших пріоритетів закладів освіти. До цієї важливої місії долучаються і шкільні бібліотеки.

З непохитною вірою в Перемогу України, з приверненням уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриттям виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку зростаючої особистості бібліотекарі поруч із педагогічною спільнотою знаходяться на передовій освітянського фронту.

Найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Хай здійсняться мрії та бажання! Нехай кожен день буде мирним, багатим на добро, злагоду, благополуччя! Добрих починань, зацікавлених читачів, нових надходжень до бібліотечних фондів! Мудрості у здійсненні великих задумів і планів!

 

Схожі новини