Головна Новини Навчаємось в метрошколі, зустрічаємось з улюбленими героями

Навчаємось в метрошколі, зустрічаємось з улюбленими героями

Розпочався навчальний рік в метрошколі. 220 учнів Харківського ліцею №143 стали учнями метрошколи і навчаються в змішаному форматі. Щоб зробити навчання цікавим і захопливим, навчальний рік для наймолодших розпочався з… дослідів, які можна зробити самим і потім розповісти батькам. Це і маніпуляції з плазмовою кулею Тесли, і демонстрація з хвильової оптики, і експеримент з витисканням рідини, яка нагрівається від температури тіла. Зацікавленість і захват в очах маленьких дослідників – найвища нагорода для вчителів.

А до учнів 4 класу, що навчаються в класі на ст.м. «Академіка Павлова», завітав Благодійний фонд “Дитинство Ukraine” з інтерактивною виставою “Магічна школа Гаррі Поттера” – з найчарівнішим і найулюбленішим героєм дітей. Цікаві ігри, розваги, “чарівні” голуби – все це стало яскравим початком  навчального року, святом зустрічі зі справжніми друзями-однокласниками. Свято не буває без подарунків, а отже всі діти отримали в подарунок “чарівну паличку” і величезний kinder – сюрприз від улюблених героїв, загадали бажання – щоб цей рік став роком Перемоги, і всі ми мали можливість  зустрічатись в рідному ліцеї  в мирному Харкові.

Ми щиро вдячні за організацію і проведення свята Благодійному фонду «Дитинство Ukraine», «Спільноті небайдужих «Дія» за солодкі подарунки та компанії «RocketHash» за підтримку. Сподіваємось на нові зустрічі!

Схожі новини