Головна Новини Серпнева стратегічна сесія освітян Салтівського району

Серпнева стратегічна сесія освітян Салтівського району

Освітяни Салтівського району напередодні нового навчального року зібралися на серпневу стратегічну сесію. Привітав учасників заходу голова Адміністрації району Олексій Топчій, який подякував педагогічній спільноті за працю в непростих умовах війни та побажав здоров’я та професійних успіхів.

Головною темою зустрічі педагогів обрано феномен резильєнтності як синергію розуму, серця та дії задля психологічної стійкості усіх учасників освітнього процесу. Цю тему обрано невипадково, оскільки вона є актуальною в сучасних реаліях прифронтового Харкова.

Під час другої частини сесії відбулась панельна дискусія, під час якої спікери говорили про українську освіту, виховання молодого покоління, виклики сьогодення та шляхи вирішення актуальних проблем.

Підсумки попереднього та плани на новий навчальний рік представила начальник Управління освіти району Лариса Карпова. Лариса Георгіївна подякувала педагогічній спільноті, адже два роки поспіль за результатами інтелектуальних змагань Салтівський посідає ІІ місце серед районів нашого міста, тобто є лідером освіти в Харкові з цих показників, і це є підтвердженням якості освіти, яку надають найкращі педагоги Салтівського району.

Вітаємо педагогічну спільноту району із початком нового навчального року! Нехай він буде комфортним, безконфліктиним та переможним!

 

Схожі новини