Головна Новини Вчитель Салтівського району увійшов до топ-50 найкращих вчителів України

Вчитель Салтівського району увійшов до топ-50 найкращих вчителів України

Талановитий учитель Харківського ліцею №3 Владислав Кронгауз став напівфіналістом Національної премії «Global Teacher Prize Ukraine 2024» та увійшов до топ-50 найкращих вчителів України. Владислав Олександрович викладає у закладі освіти історію України, всесвітню історію, громадянську освіту, а також є спікером освітнього проєкту “На Урок”, співавтором модельних навчальних програм, підручників НУШ.

Премію «Global Teacher Prize Ukraine» проводить «Освіторія» за підтримки Міністерства освіти і науки України, UNICEF Україна, Дія.Освіта та KSE Foundation. Щорічна премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Компетентне журі оцінюватиме анкети напівфіналістів, а також їх відеовізитки і оприлюднить ТОП-10 учителів, які продовжуватимуть боротьбу за першість. Ім’я головного переможця стане відоме 5 жовтня, коли вся країна зможе побачити його або її в ефірі національного марафону. Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію «Global Teacher Prize».

Вітаємо Владислава Олександровича, пишаємось його здобутками та вболіваємо за нього у наступному етапі конкурсу! Нехай усе вдається та шлях до перемоги буде захопливим та цікавим!

 

Схожі новини