Головна Новини Вітаємо переможців премії FAST Awards 2024

Вітаємо переможців премії FAST Awards 2024

Вітаємо переможців премії FAST Awards 2024 – Харківську початкову школу №33 Салтівського району, яка здобула перше місце в рейтингу серед шкіл з понад 20 країн-учасниць.

Третій рік поспіль педагогічний колектив, учні та батьки закладу є активними учасниками  Міжнародного  проєкту ” Супергерої FAST”,  мета якого навчити дітей 5-9 років симптомам інсульту та розвинути навичку викликати номер екстреної медичної допомоги. Програма розроблена за підтримки Ініціативи Angels та схвалена Всесвітньою організацією інсульту.

Минулого року школа №33 вже виборола безліч нагород за активну участь у програмі «Супергерої FAST», і цьогоріч вони знову підтвердили свій статус світових лідерів. Їхні зусилля та завзятість не залишилися непоміченими – вони стали справжніми супергероями, навчаючи та навчаючись розпізнавати ознаки інсульту, щоб швидко реагувати в критичних ситуаціях та рятувати життя.

Вітаємо учнів та педагогів! Пишаємось вашими досягненнями та вдячні за ваш внесок у важливу справу. Хай ваш приклад надихає інших на нові звершення.

Схожі новини