Головна Новини Підвищуємо математичні компетентності разом із «EDUTEN»

Підвищуємо математичні компетентності разом із «EDUTEN»

За результатами конкурсного відбору Харківська гімназія № 42 Салтівського району отримала ліцензію на 2024-2025 навчальний рік на безкоштовне навчання здобувачів освіти на платформі EDUTEN.
EDUTEN – це міжнародний українсько-фінський проєкт, який спрямований на підвищення компетентностей з математики та подоланні освітніх втрат в початковій школі та в 5-6 класах. Цифрова платформа поєднує фінські освітні досягнення з гейміфікацією та штучним інтелектом. Ця платформа створена в Центрі навчальної аналітики Університету Турку і з моменту глобального запуску наразі працює у понад 50 країнах світу. Платформа отримала численні нагороди, зокрема престижну відзнаку ЮНЕСКО в галузі ІКТ в освіті (2020 р.) та премію ЮНІСЕФ EdTech за сприяння розвитку математичних навичок (2022 р.).

Вітаємо освітянську спільноту гімназії №42! Бажаємо успіхів та здобутків у новому навчальному році, адже досвід фінських університетських досліджень підтвердив позитивний вплив (до 45%) використання платформи EDUTEN на навчальні досягнення учнів й учениць з математики!

Схожі новини