Головна Новини Метросад пішов на канікули, але із серпня знову збиратиме маленьких друзів…

Метросад пішов на канікули, але із серпня знову збиратиме маленьких друзів…

З 06 січня по 30 червня 2024 року щосуботи і неділі  на станціях  Харківського метрополітену «Академіка Павлова», “Університет” працював Метросад. На базі ЗДО Салтівського району №55, 174, 198, 292 були створені групи короткотривалого перебування дітей старшого дошкільного віку. Кожного вихідного дня професійні, турботливі, творчі та креативні педагоги  проводили  роботу з дошкільнятами. Зустрічі дітей розпочиналися з ранкового кола. Всі заняття проводилися в ігровій формі. Щоб зацікавити дошкільників і полегшити їх сприйняття навчального матеріалу, вихователі  на кожне заняття створювали мультимедійні презентації та відеоролики. А діти, в свою чергу, з нетерпінням та цікавістю чекали на зустріч із героями, які приходили до них на заняття, а потім на перервах проводили музично-ритмічні вправи.

Сьогодні як ніколи важливо підтримувати ментальне здоров’я дітей.  Практичні психологи, які працювали в Метросадку, проводили для малечі вправи на розслаблення, ігри, які сприяли розвитку взаємної довіри, допомагали  опанувати емоції та заспокоїтись в стресових ситуаціях і під час повітряних тривог.

І як результат роботи – діти залюбки поспішали до Метросадка,на зустріч з друзями, улюбленими педагогами та казковими героями. І, звичайно ж, щоб отримати нові знання.Любі дошкільнята! З нетерпінням чекаємо вас з 03 серпня 2024 року в  Метросадку на станції «Університет» та “Академіка Павлова”. Разом зробимо все, щоб кожної суботи і неділі зустрічати усміхнених та щасливих малят!

Схожі новини