Головна Новини Вітаємо з Днем Конституції України!

Вітаємо з Днем Конституції України!

Уже втретє, із 28 років, відзначаємо День Конституції Україні в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації. Сьогодні, як ніколи, розуміємо важливість правового суспільства, в якому Верховенство Закону має ключову цінність.

Ми, як освітяни, знаємо і розуміємо, що сильну державу потрібно будувати та оберігати. Тому наше завдання – виховувати вільне, сміливе покоління українців, яке знає свою історію, береже та примножує рідні традиції, мову, культуру. З огляду на це велика частина освітньо-виховного процесу у закладах освіти Салтівського району приділяється національно-патріотичному вихованню. Учні та вихованці закладів освіти району вивчають національну символіку України, знайомляться із культурними скарбами нашого народу. Вірші, пісні, малюнки, флешмоби – це те, до чого радо долучаються діти.

Вітаємо усіх зі святом! Нехай ця дата в календарі буде для нас особливим днем, коли кожен громадянин з гордістю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку збудували своєю працею, зусиллями та стараннями!

Схожі новини