Головна Новини День цивільного захисту у Салтівському районі

День цивільного захисту у Салтівському районі

25 квітня показовий День цивільного захисту провели у Салтівському районі за участю голови Адміністрації Олексія Топчія, начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Євгена Вінніченка, начальника Управління освіти Лариси Карпової, а також директорів закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти.
Не з підручників та теорії знаємо і розуміємо важливість та актуальність теми цивільного захисту населення, адже Харків, зокрема, Салтівський район понад два роки відчуває усі лихоліття війни.
Робота під час дня цивільного захисту складалася із двох частин: теоретичної та практичної. Під час теоретичних занять військовослужбовці представили нове озброєння ЗСУ. У практичній частині учасники зустрічі ознайомились із ризиками, які пов’язані із мінною безпекою, отримали навики надання першої допомоги постраждалим від війни, також було проведено віртуальну екскурсію в клас безпеки Харківського ліцею 3.  Присутні оглянути виставку-презентацію, на якій було представлено ключові локації: мінна та протипожежна безпека, безпека на дорозі, домедична та психологічна допомога.
Захід пройшов на високому рівні, учасники здобули нові знання та навики, які у майбутньому застосовуватимуть в освітньому процесі.

Схожі новини