Головна Новини Книжковий калейдоскоп

Книжковий калейдоскоп

У березні 2024 року комунальний заклад «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників Харківської міської ради» за дорученням керівництва Департаменту освіти Харківської міської ради оголосив проведення освітньої акції «Книжковий калейдоскоп», метою якої є реалізація Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», популяризація книги та читання серед дітей та молоді, впровадження інноваційних форм у роботу закладів освіти.

Учні, їх батьки, педагогічні працівники та шкільні бібліотекарі Салтівського району активно долучились до освітньої акції та прорекламували одну із книг письменника-ювіляра 2024 року так, щоб усім захотілось прочитати цей твір у повному обсязі самостійно та детальніше ознайомитись із творчою спадщиною митця. Форму подачі матеріалу учасники обирали самостійно (використання штучного інтелекту, створення буктрейлера, створення симуляції розмови із видатним письменником).

Кращі відеороботи учасників акції «Книжковий калейдоскоп» від Салтівського району було представлено в Telegram-каналах та сторінці Facebook Департаменту освіти.

Схожі новини