Головна Новини Нагородження учасників районного етапу конкурсу "Учитель року-2024"

Нагородження учасників районного етапу конкурсу “Учитель року-2024”

Крок до мети… Упевнений, рішучий.
Його зробивши, вже назад не відступай.
Бо стане твій життєвий шлях блискучим
Під гаслом лиш одним: «Перемагай!»

Тільки вперед, догори, до нових висот! Під таким гаслом учителі Салтівського району брали участь у професійному освітянському конкурсі «Учитель року-2024». 24 педагоги району у номінаціях «Фізика», «Географія», «Українська мова та література», «Образотворче мистецтво» представили творчі надбання, ефективні технології навчання, обмінялися ідеями, підходами і новими поглядами на предмети викладання.

28 березня пройшла церемонія нагородження учасників, лауреатів та переможців районного конкурсу. Привітав педагогів голова Адміністрації Салтівського району Топчій Олексій Олександрович. «Нехай цей конкурс буде ще однією підтвердженою вами тезою про те, що вчити – це не просто робота, але і мистецтво дарувати знання та виховувати нове покоління», – побажав очільник району.

Розділили свято салтівських педагогів ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Ю.Д. Бойчук та творча спільнота закладу вищої освіти.

Привітали гостей та усіх присутніх музичними подарунками заслужена артистка України Наталія Шкурко та творчі колективи ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Схожі новини