Головна Новини Про меморандум з Харківським національним університетом радіоелектроніки

Про меморандум з Харківським національним університетом радіоелектроніки

Розширюється співпраця Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради із закладами вищої освіти, яка дає можливість відкрити нові горизонти для професійного зростання педагогів, обміну знаннями та досвідом, впровадження інновацій в освітній процес, спільної роботи та залучення учнів та вихованців до наукової та дослідницької діяльності, полегшення самовизначення випускників закладів середньої освіти.

Так, 26 березня 2024 року було підписано меморандум між Управлінням освіти та Харківським національним університетом радіоелектроніки – одним із провідних закладів вищої освіти України.

Начальник управління освіти Лариса Карпова та в.о. ректора університету Ігор Рубан відмітили, що підписання меморандуму сприятиме найповнішому використанню інтелектуального потенціалу, підвищення ефективності діяльності Управління освіти, закладів освіти та Університету, допоможе подолати будь-які виклики сьогодення.

Під час заходу керівники закладів освіти району ознайомилися з особливостями вступної кампанії 2024 року,   з новим проєктом «Безпечний простір», реалізація якого розпочнеться у квітні, обговорили  питання майбутньої співпраці.

Схожі новини