Головна Новини Співпраця освітян Салтівського району з Національним фармацевтичним університетом

Співпраця освітян Салтівського району з Національним фармацевтичним університетом

Національний фармацевтичний університет – вітчизняний центр розвитку фармацевтичної освіти та науки, який посідає провідне місце у реалізації державної політики з підготовки нового покоління висококваліфікованих фахівців та виконання конкурентноспроможних наукових розробок для наукоємної фармацевтичної галузі.

Саме в цьому закладі вищої освіти 18 березня 2024 року пройшов захід, який об’єднав науковців університету та керівників закладів освіти Салтівського району.

Вітаючи учасників заходу, ректор університету Алла Котвицька та начальник Управління освіти адміністрації Салтівського району Лариса Карпова відзначили важливість співпраці, яка має на меті професійне зростання педагогічних працівників, впровадження інноваційних технологій в освіті, самовизначення випускників.

Із зацікавленістю керівники закладів освіти ознайомилися з освітніми програмами університету та Фахового коледжу, демонстрацією інтерактивних занять, які пропонуються учням закладів освіти викладачами університету.

А підписання Меморандуму про співпрацю у сфері освітньої, наукової, навчальної, інформаційної діяльності стало важливим кроком щодо забезпечення взаємозв’язку та впливу різних систем та рівнів освіти для впровадження важливих змін, спрямованих на підвищення якості освіти.

Схожі новини