Головна Новини Зустріч з обдарованою молоддю Салтівського району

Зустріч з обдарованою молоддю Салтівського району

Голова Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Олексій Олександрович Топчій зустрівся з обдарованою молоддю району. Учасниками неформальної зустріч стали учні та випускники закладів середньої та позашкільної освіти, вихованці спортивних шкіл, учасники гуртків, які у 2023 році стали переможцями престижних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, а також батьки та представники районної батьківської ради. У залі районного Управління освіти зібралися справжні юні зірки науки, мистецтва та спорту, які, не зважаючи на складні воєнні умови, досягають професійних висот та гідно представляють місто та Україну.

Мистецькі виступи, музика, подарунки та спілкування з головою адміністрації у вигляді питання-відповідей, бліц-питань – усе це створило невимушену та незабутню атмосферу свята.

Справжнім сюрпризом для присутніх став фінальний акорд зустрічі – із концертною програмою на захід завітав соліст Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка, заслужений артист України Володимир Козлов.

Пишаємось обдарованою молоддю Салтівського району! Бажаємо їм подальших успіхів та здійснення найзаповітніших мрій!

Схожі новини