Головна Новини «Чарівний світ фармації» в метрошколі

«Чарівний світ фармації» в метрошколі

 

«Чарівний світ фармації»  –   саме  таку назву має проєкт Національного фармацевтичного університету, який передбачає проведення інтерактивних та практичних занять для учнів 7-11 класів під час зимових канікул у метрошколі.

Школярам Салтівського району запропонована широка й актуальна для них тематика: «Які таємниці приховані на упаковці?», «Корисні рослини України», «Крем косметичний – це краса і здоров’я в одному флаконі»,  «Готуємо крем власними руками», «Мікроорганізми, які змінюють світ», «Вітаю, я твоя зубна паста», «Е-добавки,  або Основні факти здорового харчування», «Вітаміни – молекули життя»,  «Проводимо  хімічне розслідування і визначаємо фальсифікацію ліків та продуктів харчування»,  «Шкідливі наслідки самолікування гострих респіраторних вірусних інфекцій», «Перша долікарська допомога при невідкладних станах».

Метрошкола  «Чарівний світ фармації» –  це заняття з природничих наук у форматі цікавих лекцій, про складні, на перший погляд, речі доступною і зрозумілою мовою.

Учні самостійно виконували хімічні реакції, дізнались багато нового та цікавого про дивовижний світ хімічних перетворень. Життя триває, далі буде…

Схожі новини