Головна Новини День освіти Салтівського району в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна

День освіти Салтівського району в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна

У рамках Меморандуму про співпрацю, що визначає відносини та напрями співробітництва між Управлінням освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна, 19 грудня 2023 року відбувся навчально-практичний семінар, учасниками якого стали керівники закладів освіти району та учні 11-х класів.

Вітаючи учасників семінару, начальник Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Лариса Карпова та проректор університету з науково-педагогічної роботи Анатолій Бабічев відмітили, що даний захід є прикладом поглиблення  співпраці на принципах партнерства та  співробітництва у різних напрямках, серед яких підвищення психологічної компетентності, обмін досвідом, проведення професійно-орієнтаційної роботи.

Керівники закладів освіти ознайомилися з діяльністю Центру післядипломної освіти, обговорили питання компетентнісного підходу у методичній діяльності педагогічних працівників, нормалізації психоемоційного стану дитини в постстресових умовах.

Учні дізналися про особливості вступу на навчання до університету, отримали практичні поради щодо підтримання психічного та фізичного здоров’я, безпеки розвитку молоді, а також разом з представниками Студентської ради університету  взяли участь у воркшопі з лідерських навичок.

Схожі новини