Головна Новини Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято було засноване указом президента в 1998 році. Відзначають його як бібліотекарі, так і звичайні відвідувачі бібліотек.

Свято є прекрасною нагодою для проведення бібліотечних заходів з донесенням ідеї про необхідність існування бібліотек у сучасному культурно – освітньому просторі, а також вшанування самовідданої праці бібліотечних спеціалістів, адже бібліотеку здавна називали «пристанищем мудрості», «хранителькою добра».

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек відбувся святковий захід, під час якого слова вітання линули до усіх поціновувачів української книги. З нагоди професійного свята Почесними грамотами Управління освіти були відзначені кращі працівники шкільних бібліотек закладів загальної середньої освіти Салтівського району.

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек! Величезна вдячність вам за самовіддану працю, за те, що продовжуєте берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги!

Схожі новини