Головна Новини Нагородження фіналістів конкурсу «Світ, у якому я хочу жити»

Нагородження фіналістів конкурсу «Світ, у якому я хочу жити»

21 вересня, з нагоди Міжнародного дня миру, у Харківському дипломатичному клубі пройшла урочиста церемонія нагородження фіналістів конкурсу дитячих малюнків «Світ, у якому я хочу жити». Серед нагороджених – троє учнів Харківської гімназії №42: Шеін Родіон 9-Б, Патиченко Анастасія 7-Б, Сєдих Микита 4-А, роботи яких виставлялись на міжнародних виставках у Бельгії.

Організаторами заходу стали Громадське об’єднання миротворців ООН (Харків, Україна) – CSC “Les Hirondelles” (Шарлеруа, Бельгія) в партнерстві з Харківським національним педагогічним університетом імені Г. С.Сковороди, під патронатом Харківської міської ради та Міжнародної асоціації миротворців ООН «Солдати миру» AISP/SPIA.

Метою, що об’єднала присутніх на платформі Харківського дипломатичного клубу, стало проведення церемонії нагородження та відкриття Виставки робіт фіналістів Конкурсу дитячих малюнків «Світ, у якому я хочу жити!», що мав на меті привернути  увагу Європейського суспільства до проблеми виховання та підтримки творчого потенціалу молодого покоління на прикладі дітей України, що пережили жахливі впливи війни, але не втратили жагу до життя і  бачать своє майбутнє мирним.

Схожі новини