Головна Новини Конгрес місцевих та регіональних влад при Президенті України

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президенті України

14 вересня відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України. Зустріч проходила у змішаному форматі: онлайн та офлайн. До конференції долучилися представники Управління освіти адміністрації Салтівського району, оскільки тема торкалася проблемних питань Харківського регіону, освіти в тому числі.

Варто додати, що у засіданні взяли участь представники Офісу Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України. Харківщину презентували голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, міський голова Харкова Ігор Терехов, а також представники різних рівнів влади і громадськості.

Одне із включень відбулося із харківської метро-школи, де були присутні директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко, батьки та учителі. Під час розмови представники Офісу Президента, Кабінету Міністрів України подякували освітянам Харківщини за їх незламність.Також було заслухано болючі питання відновлення Харківського регіону, зокрема, організації роботи освітнього процесу, створення безпечного освітнього середовища і забезпечення школярів та учителів гаджетами. Представники влади запевнили, що роблять усе можливе, щоб і надалі допомагати Харківщині вирішувати проблемні завдання.

Схожі новини