Головна Новини Batlle одинадцятикласників

Batlle одинадцятикласників

 

12 вересня в укритті Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” відбулися інтелектуальні змагання “Батл 11-класників” учнів Салтівського району. Захід пройшов у новому, оригінальному, яскравому форматі. На початку до присутніх звернулася Марія Симітко, яка від імені Харківського міського голови Ігоря Терехова та від голови Адміністрації Салтівського району Олексія Топчія привітала школярів та побажала їм успіхів, нових перемог, позитивних емоцій та гарного настрою під час гри. Опісля проректор харківської політехніки Олександр Труш висловив захоплення інтелектуальними здібностями школярів, адже учасники змагань – переможці олімпіад, турнірів, конкурсів.

Варто додати, що Салтівський район представили 10 збірних команд по 5 учасників в кожній. Батл пройшов у форматі Kahoot-вікторини, під час якої юні інтелектуали продемонстрували свої знання з хімії, фізики та математики.

За результатами змагань перемогу здобула команда “Victory” (ЗЗСО 111, 124, 141). ІІ місце посіла команда “Незламні” (ЗЗСО 3, 8, 42, 84). ІІІ  сходинка – “The Five” (ЗЗСО 43, 144).

Дякуємо усім школярам за цікаву гру! Вітаємо переможців, пишаємося вами! Віримо, що попереду у всіх юних салтівських інтелектуалів ще багато нових та неймовірних здобутків у царині науки!

Схожі новини