Головна Новини Без категорії Бібліотека – територія інтерактивної взаємодії, або Повне перезавантаження шкільної бібліотеки

Бібліотека – територія інтерактивної взаємодії, або Повне перезавантаження шкільної бібліотеки

Залучення шкільних бібліотекарів до освітнього процесу в умовах воєнного стану – один з основних напрямків роботи будь-якого закладу освіти.

Саме такий напрямок роботи був розглянутий на секційному засіданні шкільних бібліотекарів Салтівського району, яке відбулося 29 серпня 2023 року в онлайн режимі із використанням платформи ZOOM. Секційне засідання проходило у формі брейнстормінгу.

Під час роботи секції бібліотекарі удосконавлювали ІТ-грамотність: як працювати з гугл-диском, як створити «хмарне сховище», як працювати на платформах для шкільних бібліотек у дистанційному та змішаному форматах. Учасники секції активно застосовували навички створення медіапродуктів: інтелект-портал, телеграм-канали «Книжкова хвиля», бібліотечний Е-проєкт ОН-ЛЯНДІЯ – 2023.

Шкільні бібліотекарі Салтівського району ще раз підтвердили свою значну роль в сучасному освітньому процесі та продемонстрували своє повне творче та інноваційне перезавантаження.

Схожі новини