Головна Новини Український день родини

Український день родини

Родина – це безпечний і затишний рідний дім з найріднішими, найближчими людьми, а родинне тепло й уроки життя – це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи.

День родини – свято, що відзначається в Україні 8 липня з 2012 року. Саме в сім’ї починається та розвивається людське життя. У родинному колі формуються перші цінності, характер та світогляд, тому для суспільства, держави та кожної окремої людини важливими є сімейні цінності.

Багато цікавих заходів було проведено в сім’ях салтівчан у День родини: пікніки у природі; тематичні  вечори (рольові ігри та розваги); сімейні турніри з настільних та відеоігор; домашні кінозали (кіносеанс  з фільмом, який подобається всім членам родини); творчі майстер-класи з малювання, виготовлення прикрас та кулінарії. Цікавими та креативними були подорожі у минуле, де родинну історію вивчали разом з дітьми за фото- та відеоматеріалами з домашнього архіву, розглядали старі фотографії, розповідали історії про предків.

Незабутніми в цей день були екскурсії до Харківського зоопарку, де діти разом із батьками досліджували різноманітність тваринного світу.

Цього дня всі члени своїх родин сказали один одному теплі слова любові й поваги, поділилися своїми почуттями і відчули важливість кожного та подарували радісні емоції один одному!

Схожі новини