Головна Новини Про підписання Меморандуму про співпрацю

Про підписання Меморандуму про співпрацю

Сучасне реформування освіти вимагає партнерських відносин між управлінням освіти, закладами загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти з закладами вищої освіти.

Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, заклади освіти району активно співпрацюють з Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди. Така співпраця надає змогу відкрити нові можливості для професійного зростання педагогів, обміну знаннями та досвідом, впровадження інновацій в освітній процес, спільної роботи та залучення учнів та вихованців до наукової та дослідницької діяльності, а також для полегшення самовизначення випускників закладів середньої освіти.

26 червня 2023 року  начальник Управління освіти Лариса Карпова та ректор Університету Юрій Бойчук підписали Меморандум про співпрацю у сфері освітньої, наукової, навчальної, інформаційної діяльності.

Сторони відзначили взаємовигідність такої співпраці для якісної практичної підготовки майбутніх освітян.

Підписання Меморандуму – це важливий крок щодо забезпечення взаємозв’язку та впливу різних систем та рівнів освіти для впровадження важливих змін, спрямованих на підвищення якості освіти.

Схожі новини