Головна Новини Tурнір з шахів

Tурнір з шахів

31.05.2023 напередодні Міжнародного дня захисту дітей під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова та  за сприянням голови Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Олексія Топчія серед учнів закладів загальної середньої освіти Салтівського району вперше одночасно в online та offline режимах відбувся турнір з шахів.

До online турніру приєднались 45 учасників з 11 різних країн світу, в offline взяли участь 72 учня, з них 8 наймолодших у міні турніру.

Загалом у турнірі взяли участь 117 учасників – учнів закладів освіти різного шкільного віку, наймолодшому серед яких Озерову Івану – 6 років.

Серед учасників 1 кандидат в майстри спорту, 2 мають перший розряд.

Свої привітання та побажання успіхів та перемог передали голова адміністрації Салтівського району Олексій Топчій та директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олександр Власенко.

Музичним подарунком для всіх учасників турніру став виступ учениць Харківського ліцею № 3 Сухопар Софії та Сухопар Поліни, а також спеціально підготований для турніру учнями закладів освіти флеш-моб.

Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки, а переможці та призери нагороджені медалями та дипломами.

Схожі новини