Головна Новини Міжнародний день захисту дітей в Салтівському районі

Міжнародний день захисту дітей в Салтівському районі

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, учні та вихованці закладів освіти Салтівського району, їх вчителі та батьки взяли участь у чудовому заході за участю Харківського міського голови Ігоря Терехова – відкритті Дитячої точки «Спільно» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

А потім упродовж дня проходили святкові заходи в закладах освіти для учнів та вихованців.

«Все навкруги у квітах, променів сонця багато, І на планеті Земля наші діти відзначають нині свято», – саме такими словами розпочиналися святкові заходи, які проходили для вихованців закладів дошкільної освіти.

Дітей та дорослих вітали зі святом, передавали вітання та солодки подарунки від Харківського міського голови Ігоря Терехова голова Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Олексій Топчій, депутати міських рад.

Із задоволенням вихованці закладів дошкільної освіти та їх батьки долучилися до майстрів-класів, які були підготовлені керівниками гуртків Центру позашкільної освіти «Мрія», «Весела кулька», «Український оберіг», «Чарівна квітка», «Маленькі улюбленці», переглянули літературно-музичну композицію «Ходить гарбуз по городу».

А для учнів закладів загальної середньої освіти проводилися спортивні змагання, конкурси та розваги.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування  про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими.

Схожі новини