Головна Новини Розширене засідання батьківської ради Салтівського району

Розширене засідання батьківської ради Салтівського району

За ініціативи голови Адміністрації Салтівського району Олексія Топчія відбулося розширене засідання батьківської ради району.

У заході взяли участь голова Адміністрації Салтівського району Олексій Топчій, депутати обласної та міської рад,  голови батьківських рад закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, керівники закладів освіти, представники правоохоронних органів, прокуратури, служби у справах дітей, центру соціальних служб “Довіра”.

У своєму виступі Олексій Топчій зупинився на ролі педагогів, батьків у розвитку критичного та відповідального ставлення дитини до свого способу життя, формуванні умінню орієнтуватися на справжні життєві цінності та дотриманні етичних норм поведінки.

Артемій Коновалов, начальник Ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Харківській області, у своєму виступі акцентував увагу на  питанні  попередження правопорушень та злочинності серед неповнолітніх.

Лариса Білецька, начальник Служби у справах дітей по Салтівському району Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради, розповіла про роботу з соціального захисту дітей, відповідальності батьків за виховання дітей.

Питання надання допомоги у вирішенні життєвих ситуацій, формування та розвитку соціальних навичок та компетенції були в центрі уваги під час виступу Тетяни Леонової, керівника відділу соціальної роботи Харківського міського центру соціальних служб «Довіра» по Салтівському району.

Учасники заходу отримали рекомендації щодо протидії домашньому насильству та запобіганню поширенню агресивної субкультури, а також соціальної підтримки учасників освітнього процесу.

У рамках засідання Олексій Топчій та запрошені депутати розповіли про роботу з вирішення питань, пов’язаних з  життям мешканців Салтівського району,  відповіли на численні запитання учасників заходу.

Схожі новини