Головна Новини Формування в учнів здоров’язбережувальної компетентності через набуття навичок здорового способу життя

Формування в учнів здоров’язбережувальної компетентності через набуття навичок здорового способу життя

30 березня 2023 року методистом центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Тараненко Н.М. та керівником Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 Харківської міської ради Харківської області Черкасовою Н.В. організовано в режимі on-line на платформі ZOOM районний семінар вчителів основ здоров’я за темою «Формування в учнів здоров’язбережувальної компетентності через набуття навичок здорового способу життя».

Гончарова О.А., заступник директора з НВР ЗЗСО №25, представила теоретичні аспекти застосування здоров’язбережувальних технологій на уроках. Безсонова О.О. та Маховицька Л.С., вчителі основ здоров’я ЗЗСО №25, під час семінару ознайомили зі своїм досвідом роботи з формування в учнів свідомого ставлення до здорового способу життя за допомогою ігрових форм.

Учасники семінару відмітили, що отримали методичну допомогу в організації роботи з формування в учнів свідомого ставлення до здорового способу життя, уміння підтримувати його упродовж всього життя.

Схожі новини